«Браво, переможці»!

«Браво, переможці»!

Добігає кінця літо, а з ним і канікули, а з ними – наша літня програма читання, яка цього року була присвячена телебаченню. Але не простому, а бібліотечному.

Умовою участі у програмі була активна участь дітей у всіх бібліотечних заходах та читання книжок. Їх за літо потрібно було прочитати не менше 10. А ще - створити авторську телепрограму, привести до бібліотеки друзів, грати, малювати, фантазувати та робити багато інших захоплюючих речей, які прикрашають літо справжніх книголюбів. І ось – фінал.

25 серпня у затишному дворику наших друзів і сусідів – кафе «На розі» відбулася церемонія закриття програми літнього читання «Бібліотечне літо – ТБ».

Найактивніші учасники літної розважальної програми отримали заслужені призи та дипломи учасників. Безперечним переможцем став Євген Волинець, учень восьмого класу школи №37. Євген читає в нашій бібліотеці « з дитинства», бере участь у різноманітних бібліотечних конкурсах, багато читає. Цього літа він прочитав 68 книжок! Як розповів сам Євген кореспондентові ЗІК: «Читання різноманітних книг – це найбільше моє захоплення. Тому читаю кожного дня. Адже література – це світ, з якого я черпаю дуже багато нових, цікавих та корисних речей, що допомагають мені розвиватися. Саме книга вчить, як на світі жить».

Третє та друге місця посіли учні п’ятого класу навчально – виховного комплексу школи – садку № 94 Михайло Довганич та Григорій Боянівський. Вони стали читачами нашої бібліотеки лише цього року, але вже перша для них літня програма читання виявилася дуже успішною і принесла перемогу.

Бібліотека вітає своїх переможців і нагадує: «Книжкове літо закінчилось, починається книжкова осінь!»

http://zik.ua/ua/news/2011/08/25/305485